Blog

Kachels & haarden – Uitgebreid aanbod en uitstekende service

Al drie generaties lang is Schouwen André gepassioneerd door vuur. Het gecontroleerde vlammenspel dat uw huis warmte geeft en zorgt voor sfeervolle en gezellige avonden met familie en vrienden is onze expertise. Of u nu op zoek bent naar een mooie open haard, een functionele elektrische schouw of een houtkachel: bij Schouwen André vindt u de kachels en haarden die aansluiten bij uw wensen.  

Subtiel en warm - inbouw houtkachel voor uw interieur

Bij uitstek het element dat het meeste sfeer en warmte in uw huis brengt: een inbouw houtkachel. Niets fijner dan genieten van een authentieke kachel waar het knisperend geluid en de goudgele vlammen hoofdrolspelers zijn. Gezellig, authentiek en efficiënt: dat zijn de kernwoorden van een inbouw houtkachel van Schouwen André.  

Gashaarden van Faber - 175 jaar vakmanschap

De gashaarden van Faber zijn uniek door hun kwaliteit en innovatieve technieken. Met 175 jaar vakmanschap biedt Faber warmte en de mooiste vlammen in een gashaard die precies aansluit bij uw wensen. Bij Schouwen André vindt u talloze modellen van deze betrouwbare partner.  

Moderne gashaarden van Schouwen André

Een prachtig lijnenspel in een minimalistisch design: het kan met de moderne gashaarden van Schouwen André. Laat het moderne ontwerp en de gezellige warmte van de haard samenkomen in uw woonruimte, en geniet van ons vakmanschap.  

Elektrische sierschouwen - gemakkelijk en stijlvol

Niets zo aangenaam als samenzitten bij de schouw en genieten van het gezellige vuur met de typerende knisperende geluiden. Met een elektrische sierschouw, heeft u wel de lusten maar niet de lasten. Er komt namelijk geen onderhoud kijken bij uw mooie elektrische schouw. 

Sierschouwen op maat door Schouwen André

Schouwen André maakt sierschouwen op maat. Wij geven persoonlijk advies, maar werken ook een 3D-ontwerp uit. Dankzij ons eigen atelier kunnen wij het allerbeste bieden. De afwerking staat bij ons centraal. 

Kachels M-design laten plaatsen

M-design staat bekend voor topkwaliteit rond kachels en haarden. Het is een merk van een Belgische fabrikant. Schouwen André is een van de verdelers die 100% achter de producten van M-design staat. 

Moderne sierschouwen voor je woning

Een moderne sierschouw brengt onmiddellijk een aangename sfeer in huis. Deze moderne stijl is perfect voor personen die houden van design en strakheid. Jij kiest de materialen zodat het een echte eyecatcher wordt. 

Gashaarden installeren bij Schouwen André

Gashaarden installeren vraagt de kennis van vakmannen. Schouwen André is de vlammenvormgever in Balen en omstreken. Het is een familiebedrijf dat al jaren werkt in het vak. Wij weten wat de voordelen zijn voor onze klant. 

Inbouw houthaard op maat gemaakt

Een inbouw houthaard? Waarom zou je hiervoor kiezen? Schouwen André is een ervaren bedrijf dat al 3 generaties hun passie uitvoert. Wij zijn bekend als de vlammenvormgever in Balen en omstreken. Een inbouw houthaard plaatsen is voor ons dagelijkse kost.