Blog

Terug naar overzicht

Gashaarden installeren bij Schouwen André

DSC03933.jpg

Gashaard installeren bij de vlammenvormgever in Balen

Een gashaard installeren bij jou thuis? Schouwen André jouw gashaard laten plaatsen is een goed idee! Je hebt geen last van assen of glas dat snel vuil wordt. Een gashaard is gebruiksvriendelijk en daarom volgens ons een aanrader. Je kiest zelf in welke stijl je het liefst vertoeft samen met jouw gezin. Slechts door één klik op de knop kan je sfeervol genieten van duurzame warmte. 

Voordelen van een gashaard installeren

Een van de grootste voordelen van een gashaard is het comfort. Met slechts één druk op de knop springt jouw gashaard aan. Wat een gemak! Een gashaard installeren is veilig. Je komt niet in aanraking met de vlam. Daarnaast zit jij niet te prutsen om het vuur aan te krijgen. Klinkt dit al goed in de oren? Wel, er is nog dat je snel zal overtuigen.  

Onderhoudsvriendelijk

Een gashaard onderhouden is makkelijk. Zorg dat je jaarlijks een grondige schoonmaak uitvoert. Hierbij moeten de ruiten schoon en stofvrij zijn. Gelukkig zit je niet te knoeien met assen of ander afval van een hout- of pelletkachel.

Weinig warmte gaat verloren

Jouw gashaard is aangesloten op jouw gasleiding. Een groot voordeel hierbij is dat je nooit te kort zal schieten in hout of andere producten om jouw haard te laten branden. Hierbij heb je geen last van assen en ander afval. De gashaarden van tegenwoordig hebben een hoog profijt. Praktisch gezien zal er geen warmte ontgaan. De temperatuur die door jouw kachel wordt geproduceerd blijft in de ruimte. Het zal niet verloren gaan via de schoorsteen. Hierdoor is het minder belastend voor het milieu.

Kies jouw eigen vlammenbeeld

De nieuwste gashaarden zijn amper nog te onderscheiden van een echte houthaard. Het geeft een realistisch beeld. Je kan zelf bepalen welk vuurbeeld je wilt zien. Heb je een modern, klassiek of een landelijk interieur? Het is mogelijk om een gashaard te laten ontwerpen in de stijl dat jij wil. Schouwen André ondersteunt jou in het maken van die keuze.

Gashaard installeren, maar waar let ik op?

Als je ervoor kiest om een gashaard aan te kopen zijn er belangrijke aandachtspunten:

• Aanwezigheid van een gasaansluiting en leiding. Als je al een gashaard hebt kan je ervoor kiezen om deze gewoon te vervangen. Het is ook mogelijk om jouw gashaard in de woning te verplaatsen. Samen kunnen wij de opties bekijken.

• Afvoer van de gassen. Dit kan bijvoorbeeld via de muur of het dak. De mogelijkheden zijn de laatste jaren toegenomen. Hierdoor kan je zelfs kiezen om jouw gashaard in het midden van de woonkamer te plaatsen. Twijfel je of dit bij jou ook kan? Aarzel dan niet om contact met Schouwen André op te nemen. Wij bekijken graag wat mogelijk is.

• Vermogen en verbruik. Als je hebt gekozen waar jij de gashaard wilt plaatsen dan bekijken we het vermogen en het verbruik van jouw gashaard. Dit hangt af van factoren zoals hoe goed de ruimte geïsoleerd is en de inhoud van de ruimte. Met onze jarenlange ervaring weten wij wat het beste bij jou past.


Schermafbeelding 2020-03-18 om 11.33.28.png

DSC04045.jpg

Neem contact op met Schouwen André voor je droomhaard!

Wil je een gashaard installeren? Dan ben jij gebaat bij een professional. De gashaarden van Schouwen André zijn te verkrijgen in allerlei stijlen en realiseringen. Onze gashaarden zijn duurzaam, sfeervol en hoog in profijt. Ontdek met ons de gashaard die bij jouw woning past.

Ben je nog niet overtuigd? Of sta jij al te popelen om samen met je familieleden te genieten van jouw sfeervolle haard? In onze showroom vind je een ruim aanbod aan gashaarden. Daarnaast kan je alvast realisaties bekijken of ons meteen contacteren. Wij zijn steeds bereikbaar op het nummer +32 14 81 02 21 en het e-mailadres info@schouwenandre.be