Sierschouwen op maat door Schouwen André: altijd de beste kwaliteit

Sierschouwen op maat door Schouwen André

Wil je graag een sierschouw op maat laten maken? De vlammenvormgever zorgt ervoor dat ambacht en sfeer elkaar ontmoeten. Bij Schouwen André werken wij al 3 generaties met passie aan jouw persoonlijk project. Marco Dierickx is een ervaren interieurstylist die het bedrijf heeft overgenomen van zijn vader. Hij weet waar hij rekening mee moet houden bij het vormgeven van jouw sierschouw op maat.

Hoe we je sierschouw op maat ontwerpen

Kwaliteitsvolle sierschouwen op maat, dat is waar Schouwen André voor staat. Samen met jou maken we een gedetailleerd 3D-ontwerp op, waardoor jij als klant een uitstekend beeld krijgt van hoe je toekomstige schouw er zal uitzien. Als vlammenvormgevers geven wij je advies bij jouw haardtype en materiaalkeuze, maar verzorgen we naast de levering ook de volledige plaatsing en afwerking van je decoratieve schouw. Ga je akkoord met het ontwerp en onze offerte? Dan ontwikkelen wij alles in ons eigen atelier. Zo kun je genieten van een topservice in combinatie met topkwaliteit.

Sierschouw op maat

Soorten sierschouwen op maat

Sierschouwen zijn te vinden in diverse maten, stijlen en materialen. Schouwen André beschikt over een eigen atelier, wat ervoor zorgt dat bij ons de gekste en meest unieke ideeën mogelijk zijn. Het is voor ons belangrijk dat geen sierschouw hetzelfde is. Wij werken aan ontwerpen op maat van jouw persoonlijke smaak.

In ons atelier werken wij met moderne sierschouwen, maar ook landelijke. De volgende haarden kunnen gebruikt worden bij de ontwikkeling van een sierschouw:

 1. Elektrische haarden
 2. Bio-ethenol haarden
 3. Gashaarden
 4. Inbouwcassettes
 5. Kachels
 6. Traditionele haarden

Een keuze maken is niet makkelijk, maar we helpen jou hier graag bij!

Sierschouwen op maat in Balen

Wat staat centraal bij Schouwen André?

 1. Advies op maat
  Samen bekijken we welke sierschouw het beste past bij jouw woning, stijl en budget. Door middel van foto’s en/of jouw plan geven we je advies op maat. Zoek je bijvoorbeeld een haard met onderhoudsvriendelijke materialen? Of wil je een ontwerp dat écht bij je past? In onze toonzaal vind je tal van modellen die je laten zien wat mogelijk is.

  We kiezen ervoor om te werken met merken zoals M-design, Bodart & Gonay, Bellfires, Barbas, Faber, Cosyflame en iFire. Omdat we verdeler zijn van verschillende populaire toestellen vinden wij zeker een sierschouw die past binnen jouw woning. Vrijblijvend maken wij een offerte op.

 2. 3D-ontwerp op maat
  De volgende stap is dat wij alle technische aspecten nauw bekijken. In deze fase wordt alles opgemeten en wordt er een schets opgemaakt. Als we de belangrijke gegevens hebben verwerkt volgt er een interessante fase: We maken een moodboard op waar je de materiaalkeuzes, sferen en mogelijke kleuren in zal terugvinden. Naast het moodboard wordt er ook een 3D-ontwerp ontwikkeld. Op deze manier krijg je een realistisch en concreet beeld van hoe jouw sierschouw er zal uitzien.

 3. Vakwerk op maat
  Als je het ontwerp hebt goedgekeurd dan bepalen we samen de datum van de plaatsing. Het plaatsen van de haard gebeurt volgens de regels van de kunst. Hierbij staat onze vakkundigheid centraal en kan je vertrouwen op ons vakmanschap. We werken alles uit in eigen beheer, waardoor je altijd één vast aanspreekpunt geniet. De ontwikkeling van je sierschouw zal plaatsvinden in ons professioneel atelier. We hebben zelf de controle in handen gedurende de volledige uitwerking, en zorgen zo voor het best mogelijke eindresultaat.

Sierschouwen op maat door ons atelier

Zou je graag een sierschouw laten plaatsen? Kom dan zeker bij Schouwen André langs, want wij laten jou niet in de kou staan! Wij zijn het bedrijf dat je zoekt als het aankomt op sierschouwen op maat. Onze ervaren vakmannen houden rekening met wat écht belangrijk is voor jou.

Ben je benieuwd naar wat wij jou kunnen bieden? Neem dan een kijkje in onze realisaties of kom gewoon langs in onze showroom. Je kan ook kiezen om ons telefonisch te contacteren. Wij helpen jou snel verder. Tot dan!