Openhaarden van kwaliteit? Die vindt u bij Schouwen André

Openhaarden van kwaliteit? Die vindt u bij Schouwen André

Een openhaard kopen kan een wereld van verschil maken voor hoe u uw leefruimte en woning beleeft. Of u op zoek bent naar een inbouw openhaard, een hangende openhaard of een andere soort openhaard: op de experts van Schouwen André kunt u rekenen. Lees hier meer over wat wij met onze openhaard kachels voor u kunnen betekenen.

Koop uw haard bij Schouwen André: dé vlammenvormgever met expertise en ervaring

Uw haard kopen bij Schouwen André is een vlotte en professionele onderneming, waarvan u geen seconde spijt zult hebben. Als vlammenvormgevers beschikken wij namelijk over jarenlange ervaring in de sector, en weten wij als geen ander hoe we u gelukkig maken met de juiste inbouw openhaard, gashaard inbouw of hangende openhaard. Wat u ook voor ogen heeft voor uw woning, bij ons kunt u er blindelings op vertrouwen dat u de openhaard ontvangt die bij u en uw wensen past.

Hoe we uw nieuwe openhaard van A tot Z voor u in orde brengen

Komt u voor de aankoop van uw openhaard tot bij ons, dan zitten we eerst en vooral samen voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. We bekijken uw huidige leefruimte aan de hand van foto’s of schetsen en overlopen uitgebreid wat u precies in gedachten heeft voor uw haard: wilt u een inbouw openhaard kopen, een hangende openhaard of simpelweg meer weten over de diverse mogelijkheden van onze openhaard kachels? Onze experts geven u oprecht advies en denken volop met u mee.

Wij werken exclusief met openhaard kachels van de allerbeste kwaliteit

Koopt u uw haard bij ons aan, dan bent u er zeker van dat u een duurzame investering doet waarvan u een leven lang plezier zult hebben. Wij houden er niet alleen rekening mee dat onze oplossingen binnen de grenzen van uw budget vallen, maar werken ook exclusief met A-merken van de allerbeste kwaliteit. Wat had u bijvoorbeeld gedacht van een exclusieve openhaard van Barbas? Ten slotte voegt u, met een gashaard inbouw, een hangende openhaard of een inbouw openhaard, heel wat toe aan de waarde van uw woning. Een win-winsituatie op elk gebied!

Van een moderne tot een traditionele openhaard: wij hebben iedere stijl en prijsklasse!

De mogelijkheden voor uw openhaard zijn werkelijk eindeloos. Of u van haarden met een gestroomlijnd uiterlijk houdt of net een traditionele openhaard in gedachten heeft met klassieke sierdetails, bij ons is alles mogelijk. Wat voor stijl uw huidige interieur ook heeft, wij vinden de openhaard of kachel die er naadloos bij aansloot. Wat dacht u bijvoorbeeld van een moderne inbouw gashaard, die uitblinkt in onderhoudsvriendelijkheid en beschikbaar is in diverse prijsklassen? Kiest u volop voor sfeer en gezelligheid in huis, dan is de authenticiteit van een houthaard zonder twijfel uw ding. Met een elektrische openhaard combineert u dan weer een stijlvol uiterlijk met een minimale warmteafgifte.

Ziet u het groots en gaat u graag verder dan louter een haard kopen? Bij Schouwen André kunt u rekenen op een bijzondere totaalservice! Wij nemen bijvoorbeeld afbraakwerken op ons, maar voeren ook interieurwerkzaamheden en schilderwerken uit en verlenen professioneel kleur- en lichtadvies. De woning van uw dromen, mét openhaard? Die ligt binnen handbereik!

Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer info over onze openhaard kachels!

Heeft u interesse in de aanschaf van een openhaard en zou u graag samenwerken met de experts van Schouwen André? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer info over de opties of voor een vrijblijvende, persoonlijke afspraak. We vertellen u graag meer over onze openhaard kachels en werken een oplossing op maat voor u uit. Bij Schouwen André Balen bent u altijd welkom!