Moderne sierschouwen vind je bij de expert: Schouwen André

Moderne sierschouwen vind je bij de expert: Schouwen André

Een moderne sierschouw in jouw woonkamer integreren? Bij Schouwen André bedenken we de gekste ontwerpen. Denk maar aan een fantastische tv-wand met sierschouw of een boekenkast ingemaakt in de muur van de haard. Een sierschouw als middelpunt van de woonkamer is altijd een meerwaarde voor je woning. Lees hier wat wij, als vlammenvormgever, precies voor jou kunnen betekenen.

Wat is een moderne sierschouw?

Wat is een sierschouw eigenlijk? Wel de betekenis is ‘een mooie haard.’ Een sierschouw is een elegante haard. Vroeger had de haard een centrale plek in het huis. Het was een van de belangrijkste onderdelen van de woning en werd niet alleen gebruikt om te verwarmen, maar ook om op te koken. Deze functie is in de loop der jaren verloren gegaan. Dat wil echter niet zeggen dat een sierschouw geen goede keuze is.

Als je denkt aan een sierschouw dan wordt het onmiddellijk met een traditionele haard geassocieerd. Dat moet zeker niet. Er zijn ontelbare mogelijkheden. Vandaag wordt het gebruikt als eyecatcher van een woonkamer. Een moderne sierschouw brengt bijvoorbeeld onmiddellijk een creatieve, aangename sfeer in huis. Deze moderne stijl is perfect voor personen die houden van design en strakke lijnen. Bij Schouwen André kies jij bovendien zelf de materialen, zodat je sierschouw een persoonlijke touch krijgt.

Volgens ons is er geen reden om nog langer te twijfelen. Schouwen André geeft jou advies, maar wij leveren en plaatsen ook jouw haard. Hierbij kan je genieten van een uitstekende service zonder zorgen.

Moderne en design sierschouwen in Balen

Iemand die houdt van warmte, strakheid en eenvoud kan kiezen voor een moderne, design sierschouw. Het knisperend geluid is op zich al een genot, maar het uitnodigende uiterlijk van een moderne sierschouw maakt het plaatje af.

Tegenwoordig is het populair om een moderne sierschouw in jouw woonkamer te hebben. Dit zorgt ervoor dat je meteen een sfeervolle kamer creëert. Niet alleen de stijl is hierbij belangrijk, maar ook de uitvoering. Bij Schouwen André bepaal je zelf de afwerking, vorm, kleur en accessoires. Wij zorgen vervolgensvoor de hoge afwerkingsgraad!

Wat zijn de voordelen van een moderne sierschouw door Schouwen André?

  1. Er zijn verschillende modellen en steensoorten beschikbaar. Het concept kan ontworpen worden naargelang de afwerking die jij in gedachten hebt.
  2. Een sierschouw is geschikt voor haarden op alle brandstoffen.
  3. Het brengt sfeer in huis.

Als je kiest om een moderne sierschouw te plaatsen dan zijn er verschillende mogelijkheden. Wij geven advies, maar leveren en plaatsen ook jouw haard. Schouwen André streeft naar datgene dat jij graag wil!

Materialen bij moderne sierschouwen

De stijl van je sierschouw wordt voornamelijk bepaald door de materialen die jij uitkiest. Bij moderne sierschouwen zijn er bijvoorbeeld verschillende designs beschikbaar. Wij kunnen de schouw afwerken met steen of met metaal, maar er zijn nog mogelijkheden. Je kan kiezen voor een design met een strakke vormgeving, maar evengoed voor marmer of voor kalksteen. De opties zijn talrijk, zoals steen, glas, aluminium, MDF en meer.

Vind je het moeilijk je een beeld van de mogelijkheden te vormen? In onze toonzaal vind je tal van ideeën en voorbeelden terug. Daarnaast kan je op onze website onze realisaties bekijken. Wij helpen je graag om samen te bekijken welk design het beste past in jouw woning. We maken dan een ontwerp op maat van jouw wensen.  

De vlammenvormgever die je nodig hebt

Weet je niet exact wat voor een moderne sierschouw je graag zou willen? Schouwen André maakt tijd voor jou, om alle mogelijkheden samen te bekijken. Wij helpen bij nieuwbouw, maar evengoed bij de renovaties van bestaande woningen. De prijzen kunnen daarbij sterk verschillen. Neem dus zeker contact op met een van onze experten. Wij bekijken samen het ontwerp dat het beste past bij jouw woning.

Onze toonzaal is een inspiratiebron die je hierbij kan helpen. Daarnaast kan je ook terecht op de webpagina van onze renovaties. Ons bedrijf staat je graag bij en zorgt ervoor dat jouw moderne decoratieve schouw werkelijkheid wordt. Tot dan!