Kachels van M-design? U vindt ze bij de specialist Schouwen André

Kachels van M-design? Vind ze bij Schouwen André

De kachels van M-design, die we bij Schouwen André in ons aanbod hebben, zijn van topkwaliteit met een topdesign. Bij Schouwen André heb je een ruim aanbod aan M-design waar je uit kan kiezen. Als verdeler kunnen wij jou garanderen dat je met dit merk een goede keuze maakt. Lees hier meer over wat we voor jou betekenen met als vlammenvormgever.

Specialist in kachels van M-design in Balen

M-design produceert als Belgisch merk verschillende types kachels, zoals inbouwkachels, maar ook gashaarden en meer. Als verdeler en specialist in haarden, kiezen wij er bij Schouwen André dan ook voor om specifiek te werken met dit merk. M-design staat namelijk bekend omwille van zijn eerlijkheid, efficiëntie, elegantie en gebruiksvriendelijkheid. Klinkt dit je als muziek in de oren? Dan geven we jou bij Schouwen André de sfeer en gezelligheid waar je naar op zoek bent met je kachel.

Waarom kiezen voor kachels van M-design?

Het antwoord is simpel: M-design heeft kachels van de allerbeste kwaliteit. Het merk vervaardigt kachels en haarden met een topdesign en ontwikkelt, produceert en controleert alles in eigen beheer. De producten bezitten een goed presterend verbrandingssysteem en luchtspoelsysteem, in combinatie met een hoog gebruiksgemak. Daarnaast zijn de producten een streling voor het oog!

Schouwen André beschikt over een ruim aanbod aan producten van M-design:

  1. Gesloten gashaarden
  2. Liftdeurhaarden voor hout
  3. Inbouwhaarden
  4. Kachels
  5.  Tuinhaarden en BBQ
  6. Bijhorende producten

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Je kan ons contacteren of onze toonzaal bezoeken. Er is nog meer terug te vinden in de volgende catalogus:

Als professionele verdeler staan wij 100% achter deze kachels en andere toestellen van M-Design. Dankzij onze jarenlange ervaring met de producten van M-design, kunnen wij antwoorden op al jouw vragen.

Plaats ik mijn M-design kachel of haard zelf?

Als kenner in het vak raden wij het aan om de installatie van je kachel van M-Design te laten uitvoeren door een erkende verdeler, zoals Schouwen André. Dergelijke toestellen plaatsen is immers geen evidente opdracht. Er komt meer bij kijken dan je in eerste instantie zou denken.

De aankoop van een M-design kachel of haard doe je altijd bij een verdeler. Dit kan niet rechtstreeks in de fabriek. Bij Schouwen André kan je zo’n aankoop doen. Wij zorgen ervoor dat jouw toestel geplaatst wordt zoals het moet, in perfecte staat. Met onze jarenlange ervaring weten wij goed wat belangrijk is bij het installeren. Het enige wat jij moet doen is een keuze maken uit het ruime aanbod van kachels van M-Design.

Als je er toch voor kiest om de kachel of haard zelf te plaatsen dan raden wij jou aan om de technische instructies correct na te leven. Een belangrijk punt is dat M-design niet verantwoordelijk gesteld kan worden als jouw toestel fout is geïnstalleerd. Heb je toch een defect veroorzaakt tijdens het plaatsen? Het is mogelijk om beroep te doen op een servicetechnieker van M-design, maar dit kan alleen tegen een betaling.

Garantie op de kachels van M-design

Als je kiest voor een kachel of haard van M-design, dan weet je natuurlijk ook graag hoe het zit met de garantie op dit toestel. Als verdeler van M-design zorgen wij voor de tussenkomst in elke garantieduur op voorlegging van de factuur.

Je hebt voor de volgende periode garantie:

  • 8 jaar op de algemene structuur.
  • 2 jaar op de uitwisselbare onderdelen en op de rookklep.
  • 1 jaar garantie op de ventilatoren en de snelheidsvariator.
  • Er is geen garantie op glas, dichtingen en de chamotflexplaten.

De garantie vervalt als je niet de richtlijnen van de gebruiksaanwijzing opvolgt. Daarnaast kan je in bepaalde gevallen niet rekenen op je garantie. Bijvoorbeeld bij het verkeerd installeren van het toestel, onvoldoende onderhoud, het gebruiken bij een extreem hoge temperatuur, het verkeerd gebruik van het toestel enzovoort. Wil je extra informatie over de garantie? Of heb je nog andere vragen voor ons? Twijfel niet om ons te contacteren!

De vlammenvormgever zorgt voor topkwaliteit!


Al jarenlang kiest Schouwen André om te werken met de kachels en haarden van M-design. Als bekende vlammenvormgever werken wij alleen met de toestellen, waarin ons bedrijf rotsvast gelooft. Hiermee verzekeren wij dat je de juiste keuze maakt als je kiest voor een kachel van M-design.

Is er nog iets waar onze deskundigen jou mee kunnen helpen? Wil je een vrijblijvende afspraak? Dat kan. Neem dan vrijblijvend contact met Schouwen André op. Onze werknemers bekijken graag met jou de mogelijkheden voor een kachel van M-design. Wil je liever iets anders? Dat kan ook. Kom langs in onze toonzaal of bekijk onze realisaties. Wie weet kunnen wij jou nog meer inspireren. Tot dan!