Kachels van kwaliteit in Balen? Vertrouw op Schouwen André

Kachels van kwaliteit in Balen? Vertrouw op Schouwen André

Een haard kopen is de ideale manier om in een handomdraai een dosis sfeer en gezelligheid in uw woning of leefruimte te injecteren. Wilt u simpelweg een kachel kopen, eindelijk die goede houtkachel vinden of de diverse voordelen van elektrische kachels ontdekken? Voor alles wat haarden en kachels betreft kunt u bij ons terecht. Lees hier meer over de warme service van Schouwen André.

Voor kachels in Balen geen beter adres dan Schouwen André!

In onze kachels- en haardenwinkel te Balen heten we u van harte welkom wanneer u op zoek bent naar duurzame kachels van kwaliteit. Bij Schouwen André beschikken we namelijk over jarenlange ervaring in het vak en zijn we mettertijd uitgegroeid tot een vaste waarde in de sector. Komt u dus tot bij ons om uw kachel te kopen, dan kunt u rekenen op een klantvriendelijke service waarbij we oprecht naar u luisteren en samen met u de diverse opties overlopen. U wilt een kachel op hout? Het is maar een woord! Een kachel met speksteen? We adviseren u graag! Een gaskachel binnen? Ook dat maken wij voor u waar.

Kachel te koop? Wij specialiseren ons al jaren in alles wat haarden en kachels betreft!

Een houtkachel, een keramische kachel, een praktische gevelkachel of een gaskachel … bij Schouwen André, uw expert voor mooie en gebruiksvriendelijke kachels te Balen, is werkelijk alles mogelijk. Wist u dat u zelfs voor een pellet inbouwhaard bij ons terechtkunt?

Wij zitten tijdens een bezoekje aan onze showroom graag met u samen, om aan de hand van foto’s te bekijken welke kachel of open haard het beste bij uw interieur en uw wensen past. Vervolgens maken we een glasheldere offerte op, een gedetailleerde 3D-tekening en een inspirererend moodboard. Geeft u uw goedkeuring, dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag met de plaatsing en laten we alles vervolgens netjes achter. Zo kunt u meteen genieten van uw duurzame investering!

Alvast een portie inspiratie opdoen voor uw toekomstige kachel of open haard? Neem dan zeker even een kijkje bij onze realisaties!

Een kachel met speksteen, een pellet houtkachel, een kachel op gas, … alles is mogelijk!

Op zoek naar een geschikte partner voor een degelijke pelletkachel in Limburg? Of misschien een adresje waar de gaskachels aan eerlijke prijzen verkocht worden? Bij Schouwen André overlopen we zorgvuldig uw unieke voorkeuren en behoeften voor uw gewenste kachel, maar letten we er ook telkens op dat we rekening houden met de grenzen van uw beschikbare budget. Zo kan werkelijk iedereen genieten van de authenticiteit en ongeëvenaarde charme van onze haarden en kachels in huis!

Houtkachel voor binnen kopen of de voordelen van pellet kachels ontdekken?

Van een inbouwhaard op hout tot een houtkachel met speksteen, en van een kachel op gas tot een elektrische kachel: in uw zoektocht naar een knusse woning geven wij u persoonlijk advies op maat van uw woning. Zo bent u er zeker van dat die gashaard binnen, die gevelkachel, of die houtkachel kopen wel degelijk een goede beslissing is! Bovendien werken wij exclusief met A-merken van topkwaliteit, die bekend staan om hun lange levensduur. U zou graag een houtkachel van Dovre kopen bijvoorbeeld? Bij Schouwen André vindt u hem zonder twijfel!

De ideale kachel of open haard voor uw woning vinden? Wij helpen u graag verder!

Droomt u al langer van een mooie openhaard of kachel in uw woning? Bij Schouwen André maken we die droom graag werkelijkheid. Aarzel dus niet om zelf de troeven te komen ontdekken van onze inbouwhaarden op hout, onze pelletkachels of onze houtkachels in Balen. U kunt ons contacteren voor meer informatie of voor een vrijblijvende afspraak door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij verwelkomen u graag in onze uitgebreide en inspirerende showroom!