Houthaarden inbouw: daarvoor kun je altijd terecht bij Schouwen André

Houthaarden inbouw zijn waar we ons bij Schouwen André in specialiseren

De inbouw houthaarden van Schouwen André, de vlammenvormgever te Balen, staan bekend om hun prachtige uiterlijk en uitstekende kwaliteit. Overweegt u een knappe houthaard in te bouwen, maar bent u nog niet helemaal zeker over de voordelen en het kostenplaatje? Dan geven wij u graag een woordje uitleg. Lees hier wat wij met onze inbouw houthaarden en andere haarden voor u kunnen betekenen vanuit onze inspirerende showroom te Balen.

Waarom zou u voor een inbouw houthaard kiezen in uw woning of bedrijf?

Een houthaard inbouwen is een grote stap, want het betekent dat je een blijvende verandering aanbrengt in je huis. Maar het is ook een geweldige manier om de sfeer en het comfort van je woning te verhogen. Bovendien kun je met een houthaard soms ook besparen op je energiekosten, afhankelijk van hoe je hem gebruikt. Bij Schouwen André vertellen we graag meer over de mogelijkheden!

Hoe gaan wij te werk bij het uitkiezen van de perfect inbouw houthaard voor uw wensen

Komt u tot bij ons voor het inbouwen van een houthaard, dan analyseren wij eerst of dit in uw huis of pand mogelijk is. Dit is sterk afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van uw woning of leefruimte waarin de haard moet komen, de kwaliteit van de constructie en de afstand tot andere gebouwen. Vervolgens overlopen onze haardexperts uitgebreid met u uw wensen en behoeften voor uw nieuwe inbouw houthaard tijdens een vrijblijvend en persoonlijk gesprek.

Hoe ziet de perfecte houthaard om in te bouwen eruit voor u?

Wat voor houthaard heeft u namelijk in gedachten om in te bouwen? Waar moet deze komen, welk formaat moet deze precies hebben en gaat het om een open of een gesloten houthaard? Hoe ziet deze er bovendien uit op esthetisch vlak: moet het een opvallende eyecatcher in de ruimte worden of heeft u liever een ingebouwde houthaard met een subtiel uiterlijk die nauw aansluit bij het bestaande interieur?

Inbouw houthaard

Wij geven u de inbouw houthaard die binnen de grenzen van uw budget past

Of u nu een modern, landelijk, klassiek of zelfs industrieel interieur heeft, dankzij ons maatwerk en ons uitgebreid advies vindt u bij ons ongetwijfeld de inbouw houthaard die perfect bij u past op alle vlakken. Ook op financieel vlak, want bij Schouwen André houden we de uiterste rekening met uw beschikbare budget, zodat uw inbouw houthaard een betaalbare en duurzame investering blijft. Zo maken we de gezelligheid van inbouw houthaarden en andere haarden voor iedereen toegankelijk. En dat is ons grootste streven!

Met een inbouw houthaard tilt u de waarde van uw woning naar een hoger niveau

Lijkt een inbouw houthaard van Schouwen André u een mooie toevoeging aan uw woning? Dat beamen wij volmondig. Niet alleen brengt een inbouw houthaard een bijzondere sfeer in huis en is deze een investering waar u jarenlang plezier aan beleeft; door een houthaard in te bouwen tilt u ook de waarde van uw woning naar een hoger niveau. Daar adviseren we u dan ook graag over, met telkens het grootste respect voor uw unieke wensen en smaak.

Bereik ons voor een vrijblijvende afspraak voor uw houthaard inbouw: wij zitten graag met u samen tijdens een persoonlijk gesprek

Aarzel dus niet om het contactformulier op onze website in te vullen, dan geven we u graag meer info over de mogelijkheden van onze gashaarden voor inbouw of plannen we een verkennende afspraak met u in in onze haardenshowroom. U bent er in ieder geval van harte welkom. Alvast tot dan!