Haarden van de beste kwaliteit bij specialist Schouwen André

Haarden van de beste kwaliteit bij specialist Schouwen André

Een sfeerhaard in uw woning is een echte meerwaarde voor uw dagelijks comfort en woonplezier. Bij Schouwen André specialiseren we ons in haarden op maat van hoogwaardige kwaliteit, die we met oog voor detail en esthetiek installeren. Meer weten? Lees dan zeker verder over onze warme diensten!

Een sfeerhaard als charmante toevoeging aan uw interieur

Voor haarden op maat is er geen beter adres in de omgeving van Balen dan Schouwen André. Of u nu overweegt een houthaard te kopen, geïnteresseerd bent in elektrische haarden of eerder een haard op gas of bio-ethanol prefereert: bij ons vindt u het stuk voor stuk. Weet u niet wat voor sfeerhaard te kiezen voor uw woning? Maakt u zich geen zorgen: onze specialisten hebben jarenlange ervaring in de sector, en dus een diepgaande kennis over alle opties. Ze adviseren u persoonlijk van A tot Z bij het kiezen van de geschikte sfeerhaard, zodat u altijd de juiste keuze maakt voor uw interieur. Want een klantvriendelijke service staat bij ons voorop!

Elektrische haardvuren: de voordelen op een rijtje

Sfeerhaarden die elektrisch aangestuurd worden brengen heel wat troeven met zich mee, wat meteen ook hun immense populariteit verklaart. Deze haardvuren worden immers niet zozeer ingezet omwille van hun warmteafgifte, die minimaal is, maar wel om hun prachtige uiterlijk en warme uitstraling. U geniet van optimale gezelligheid, zonder dat u de nadelen van een houthaard of een haard op gas erbij krijgt. Als dat niet aantrekkelijk klinkt!

De elektrische sfeerhaarden van Schouwen André zijn beschikbaar in een brede waaier aan soorten, maten en prijsklassen. Dit vinden we als specialisten bijzonder belangrijk, omdat we werkelijk iedereen willen verblijden met de ongeëvenaarde huiselijkheid van een sfeerhaard.

Houthaard kopen? Wij geven u graag advies

Spreekt het u aan om een houthaard te kopen in plaats van een elektrische open haard? Dan is uiteraard ook dat mogelijk bij Schouwen André te Balen. Want hoewel elektrische sfeerhaarden erg gewild zijn, is er ook veel te zeggen voor de charme van het daadwerkelijke knisperen van het hout in het haardvuur. En net zoals onze elektrische haarden, zijn ook onze houthaarden beschikbaar in tal van stijlen en diverse prijsklassen. Zo geniet u een ruime keuze en vindt u altijd wel een exemplaar dat perfect bij uw wensen, woning en budget past.

Een haard op maat in inbouwkasten? Het is maar een woord! 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een elektrische sfeerhaard of houthaard voor uw woning, maar vreest u dat uw interieur geen mooi geheel meer zal zijn na de toevoeging van een haard? Dan hebben wij goed nieuws, want bij Schouwen André zijn wij ook gespecialiseerd in de vormgeving van interieurs! Wanneer uw inrichting aan een opfrissing toe is kunt u namelijk beroep doen op onze totaalservice: we werken uw elektrische sfeerhaard of houthaard in in ingebouwde kasten, schilderen uw woonkamer, geven kleuradvies en lichtadvies, … De mogelijkheden stapelen zich op!

Neem gerust contact op voor de aankoop van uw haard op maat

Een houthaard of een elektrische sfeerhaard kopen is een lastige keuze, die u niet maakt zonder het een en ander te overwegen. Wilt u graag vertrouwen op het oprechte advies van een gedegen expert, dan kunt u altijd aankloppen bij Schouwen André. Wij streven er telkens met ons gehele team naar om de beste kwaliteit af te leveren, voor iedere opdracht en voor iedere klant. Aarzel dus niet om contact op te nemen voor een vrijblijvende afspraak, dan informeren we u met plezier over de mogelijkheden van onze elektrische sfeerhaarden, houthaarden en andere haarden op maat. Alvast tot dan!