Gashaard installeren bij de vlammenvormgever in Balen

Gashaard installeren bij de vlammenvormgever in Balen

 

Een gashaard installeren? Door Schouwen André je gashaard laten plaatsen is een goed idee! Je hebt geen last van assen of glas dat snel vuil wordt. Bovendien is een gashaard gebruiksvriendelijk en een echte aanrader. Slechts met één klik op de knop kan je sfeervol genieten van duurzame warmte. Lees hier meer over wat wij voor jouw gashaard kunnen betekenen.

Een gashaard installeren: de voordelen

 

Een van de grootste voordelen van een gashaard installeren is het opgewaardeerde comfort. Met slechts één druk op de knop springt jouw gashaard aan. Wat een gemak! Een gashaard installeren is bovendien ook bijzonder veilig. Je komt namelijk niet in aanraking met de vlam. Daarnaast zit je niet uren te prutsen om het vuur aan te krijgen. Klinkt veelbelovend? Lees dan zeker en vast verder!

 

 • Propere glaasjes
  Een gashaard installeren is een gebruiksvriendelijke investering in je woning, gezien hij slechts een minimum aan onderhoud vergt. Zorg namelijk dat je jaarlijks een grondige schoonmaak uitvoert. Hierbij moeten de ruiten schoon en stofvrij gemaakt worden. Gelukkig zit je niet te knoeien met assen of ander afval van een hout- of pelletkachel. De voordelen stapelen zich op!
 • Nooit te kort aan brandstof
  Installeren we je gashaard, dan sluiten we deze aan op je gasleiding. Een groot voordeel hierbij is dat je nooit hout of andere producten te kort zal hebben om jouw haard te laten branden. Ook hier heb je geen last van assen of ander afval.
 • Win-winsituatie
  De gashaarden van tegenwoordig hebben een hoog profijt. Praktisch gezien zal er bijvoorbeeld geen warmte ontsnappen. De temperatuur die door jouw kachel wordt geproduceerd, blijft namelijk in de ruimte aanwezig en zal niet verloren gaan via de schoorsteen. Hierdoor is het ook nog eens minder belastend voor het milieu. Een echte win-winsituatie!

 • Kies jouw eigen vlammenbeeld
  De nieuwste gashaarden die wij bij Schouwen André plaatsen zijn amper nog te onderscheiden van een echte houthaard, en geven een hoogst realistisch beeld. Je kan namelijk zelf bepalen welk vuurbeeld je wilt zien. Heb je een modern, klassiek of een landelijk interieur? Het is mogelijk om een gashaard te laten ontwerpen in de stijl die jij voor ogen hebt. Schouwen André ondersteunt jou in het maken van die keuze, van A tot Z.

 

Een gashaard heeft tal van voordelen

Gashaard installeren, maar waar let ik op?

 

Als je ervoor kiest een gashaard in je woning te integreren zijn er enkele belangrijke aandachtspunten:

 • Aanwezigheid van een gasaansluiting en leiding. Als je al een gashaard hebt kan je ervoor kiezen om deze gewoon te vervangen. Het is ook mogelijk om jouw gashaard in de woning te verplaatsen. Samen kunnen wij de opties bekijken.

 • Afvoer van de gassen. Dit kan bijvoorbeeld via de muur of het dak. De mogelijkheden zijn de laatste jaren toegenomen. Hierdoor kan je zelfs kiezen om jouw gashaard in het midden van de woonkamer te plaatsen. Twijfel je of dit bij jou ook kan? Aarzel dan niet om contact met Schouwen André op te nemen. Wij bekijken graag wat mogelijk is.

 • Vermogen en verbruik. Als je hebt gekozen waar jij de gashaard wilt plaatsen dan bekijken we het vermogen en het verbruik van jouw gashaard. Dit hangt af van factoren zoals hoe goed de ruimte geïsoleerd is en de inhoud van de ruimte. Met onze jarenlange ervaring weten wij wat het beste bij jou past.

 

Neem vrijblijvend contact op voor jouw gas- of andere haard!

 

Ben je nog niet overtuigd? Of sta jij al te popelen om samen met je familieleden te genieten van jouw sfeervolle haard? In onze showroom vind je een ruim aanbod aan gashaarden terug. Daarnaast kan je op onze website alvast onze realisaties bekijken of ons meteen contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Tot dan!