Een elektrische open haard inbouw van kenner Schouwen André

Een elektrische open haard inbouw van kenner Schouwen André

Staat een elektrische inbouwhaard al een tijdje op uw verlanglijstje voor uw woning en bent u op zoek naar een ervaren specialist, die volop met u meedenkt en u van A tot Z adviseert over de juiste keuze? Aarzel dan niet om een kijkje te nemen bij Schouwen André, de expert in inbouwhaarden op maat. Lees hier meer over onze warme diensten.

Een elektrische sfeerhaard inbouw? Wij plaatsen hem met plezier

Lijkt een elektrische openhaard inbouw u wel wat voor uw interieur? Dan kunnen we die investering bij Schouwen André alleen maar aanmoedigen. Met onze jarenlange ervaring in de sector kennen wij namelijk als geen ander de charme van een inbouw elektrische haard, en weten we perfect hoe we deze met al zijn warmte en gezelligheid in uw woning integreren. Bij Schouwen André kunt u altijd terecht voor een openhaard, inbouw of niet, van topkwaliteit aan een eerlijke prijs. Denkt u er dus over na om een inbouwhaard te plaatsen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Lees zeker verder om te weten te komen hoe wij u met ons vakkundig team maximaal ontzorgen!

De omkasting voor uw inbouwhaard plaatsen wij eigenhandig

Installeren wij een elektrische open haard inbouw in uw woonst, dan beginnen we dat proces eerst en vooral met een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. We nodigen u uit voor een inspirerend bezoekje aan onze ruime showroom, waar u onze diverse mogelijkheden voor een elektrische openhaard inbouw kunt ontdekken en u zich een beeld kunt vormen over de kwaliteit van onze producten. Onze medewerkers luisteren er oprecht naar uw wensen en behoeften en denken persoonlijk mee met uw plannen, om u zo goed mogelijk te adviseren bij de aankoop van uw elektrische inbouwhaard. 

Hoe we uw elektrische inbouwhaard plaatsen met een betrokken service

Om uw gekozen inbouwhaard zo goed mogelijk te plaatsen, komen we in een volgende stap bij u persoonlijk langs. We meten alles zorgvuldig op en brengen ook de technische aspecten van uw toekomstige elektrische haard inbouw in kaart. Vervolgens maken we zowel een schets als een 3D-tekening op maat op, zodat u zich het totaalplaatje goed kunt voorstellen. Nadat u uw goedkeuring gegeven heeft gaan we ten slotte aan de slag met een snelle en vakkundige installatie, zodat u meteen kunt genieten van uw elektrische ingebouwde haard! Ook na de plaatsing garanderen wij bovendien een uitstekende en betrokken klantenservice.

Een inbouwhaard die elektrisch aangestuurd is heeft tal van voordelen

Met een inbouwhaard die elektrisch aangestuurd wordt geniet u van de voordelen van een mooie open haard, zonder dat u de nadelen ervan ervaart. In dat opzicht is het niet verwonderlijk dat een elektrische haard inbouw, met of zonder verwarming, tegenwoordig erg populair is! U ondervindt immers niet de schadelijke stoffen en rook die u tegenkomt met bijvoorbeeld een houthaard. Dat u bij ons bovendien ook nog eens een mooie omkasting voor uw inbouwhaard kunt verkrijgen, die uw interieur onmiddellijk naar een hoger niveau telt, is extra handig!

Neem gerust contact op voor een omkasting voor uw inbouwhaard 

Heeft u interesse in de investering in een elektrische open haard inbouw voor uw woning en zou u graag een keertje ontdekken wat de mogelijkheden precies zijn? Wij geven u graag persoonlijk advies op maat van uw woning, wensen en uw beschikbare budget en denken creatief mee met uw plannen en ambities. Zo garanderen we dat u bij Schouwen André de elektrische sfeerhaard inbouw van uw dromen ontvangt. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak of voor meer info, dan helpen we u met veel enthousiasme verder!