Bio-ethanol haarden van de beste kwaliteit – Schouwen André

Bio-ethanol haarden van de beste kwaliteit - Schouwen André

Bio-ethanol haarden zijn dé ideale oplossing wanneer u niet in de mogelijkheid bent om in uw woning een gashaard te plaatsen, maar toch graag de gezelligheid ervan geniet. Hoe dat precies werkt? Bij Schouwen André, dé specialist in haarden en kachels, leggen we het u graag uit. Lees hier meer over onze bio-ethanol haarden van topkwaliteit en onze warme diensten.

Bio-ethanol haarden: geniet in uw appartement tòch van een open haard

Een bio ethanol haard is de perfecte investering voor zij die dromen van een gezellige haard, maar helaas geen schouw naar buiten kunnen maken in hun woning omwille van de structuur. Denk bijvoorbeeld aan een appartement waar u niet zomaar de nodige constructiewerken in kunt uitvoeren. In zo’n geval is een bio ethanol kachel uw beste vriend.

Een dergelijke haard brandt namelijk op bio-ethanol, een brandstof op basis van plantaardige grondstoffen (maïs, tarwe, bieten, rogge, …) die geen rookkanaal naar buiten nodig heeft, maar net waterdamp uitstoot met wat onschadelijke koolstofdioxide. Met een ethanol haard maakt u dus gebruik van veilige, schone en biologische brandstoffen. Goed voor u, goed voor uw portefeuille (gezien de brandstof niet bijzonder veel kost) én goed voor het milieu. Als dat geen win-winsituatie is!

Een bio-ethanol haard: vrijstaand of inbouw?

Een sfeerhaard op bio-ethanol is met andere woorden een duurzame investering in uw woning of appartement, waaraan u nog jarenlang plezier zult beleven. U voegt immers niet alleen warmte, authenticiteit en gezelligheid toe aan uw huis, maar creëert ook een meerwaarde voor uw woning. Bovendien zijn er binnen ons gamma bio-ethanol haarden nog heel wat opties: Zo kunt u voor een bio-ethanol haard vrijstaand kiezen, maar behoort een bio ethanol haard inbouw ook tot de mogelijkheden. Voor iedereen wat wils bij Schouwen André!

Hoe zit het met een bio ethanol haard qua prijs?

Hoeveel u voor een bio ethanol haard betaalt, is uiteraard telkens sterk afhankelijk van de grootte, het model en de specificaties die u uitkiest. Toch geven we graag mee dat we bij Schouwen André altijd het beste van het beste willen voor onze klanten. Dit betekent dat we de uiterste rekening houden met uw unieke wensen en voorkeuren, maar ook met het budget dat u persoonlijk te besteden heeft. Daarom is het voor ons van prioritair belang dat onze bio-ethanol haarden beschikbaar zijn in verschillende stijlen en formaten, maar ook in verschillende prijsklassen. Zo maken we binnenshuis genieten van een sfeerhaard op bio ethanol voor werkelijk iedereen mogelijk, in wat voor huis u ook mag wonen!

Neem gerust contact op voor meer info over uw haard op bio-ethanol!

Lijkt een ethanol haard u een interessante optie voor uw woning (of misschien zelfs uw bedrijf), maar bent u niet helemaal zeker of de aankoop wel iets voor u is? Maakt u zich geen zorgen: bij Schouwen André hebben we jarenlange ervaring in de sector en een diepgaande kennis van al onze producten. Bijgevolg weten we in geen tijd welke soort haard tot in de kleinste details bij u past, of het nu om een bio-ethanol haard gaat of een andere haard of kachel. Daarom geven we u, wanneer u een vrijblijvend bezoekje brengt aan onze showroom te Balen, altijd oprecht en professioneel advies waarbij we volop met u meedenken.

Wilt u dus een bio ethanol haard kopen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijke afspraak met onze experts of voor meer info over de diverse mogelijkheden. Wij staan klaar om u met veel plezier verder te helpen en u te ondersteunen in uw zoektocht naar de perfecte haard of kachel!