SEO Booster: seo_booster_page

Totaalrenovatie met stijl: ontdek de expertise van Schouwen André

Totaalrenovatie met stijl: ontdek de expertise van Schouwen André

Betreed de wereld van Schouwen André, waar we jouw woning een totaalrenovatie bieden die het transformeert tot een sublieme oase van stijl en comfort. Of je nu verlangt naar een nieuwe haard, een interieur dat beter aansluit bij jouw smaak, of een volledig totaalconcept voor een harmonieuze vernieuwing, wij staan voor je klaar met vakmanschap en toewijding.

Haarden: de kern van comfort

In het kader van onze totaalrenovaties bekleden haarden een essentiële rol als het centrale element van gezelligheid en warmte. Ontdek een uitgebreid scala aan haardopties, van eigentijdse elektrische haarden tot sfeervolle houthaarden en elegante gashaarden. De diversiteit in ons aanbod stelt je in staat om de perfecte haard te vinden die naadloos aansluit bij jouw specifieke wensen en de unieke stijl van jouw woning. Of je nu de voorkeur geeft aan moderne innovatie, de nostalgische charme van een knisperend haardvuur, of de verfijning van een gashaard, bij Schouwen André vind je precies wat je zoekt om jouw leefruimte te verrijken en te transformeren. Laat ons jou begeleiden bij het kiezen van de haard die niet alleen warmte brengt, maar ook een opvallend element wordt binnen het vernieuwde karakter van jouw gerenoveerde woning.

Totaalconcept: van concept tot realisatie

Bij Schouwen André staat een persoonlijke aanpak centraal in ons geloof. Onze deskundige teams nemen de tijd om naar jouw specifieke wensen en behoeften te luisteren, waarna ze deze vertalen naar een op maat gemaakt totaalconcept voor jouw renovatie. Onze betrokkenheid begint met het begrijpen van jouw visie en stijlvoorkeuren, waarbij we streven naar een diepgaand inzicht in wat jouw woning uniek maakt. Door deze persoonlijke benadering kunnen we niet alleen de functionele aspecten van de renovatie aanpakken, maar ook de emotionele waarde en esthetiek van jouw huis in overweging nemen. Of het nu gaat om het vernieuwen van een haard, het aanpassen van het interieur, of het realiseren van een totaalconcept, bij Schouwen André ben je verzekerd van een renovatie die niet alleen technisch perfect is, maar ook naadloos aansluit bij jouw persoonlijke smaak en levensstijl. We nodigen je uit om jouw renovatieavontuur met ons te beginnen, waarin we samen jouw visie tot leven brengen en een vernieuwde leefomgeving creëren die volledig voldoet aan jouw unieke verwachtingen.

3D-ontwerp & moodboard: visualiseer jouw vernieuwde woning

Bij Schouwen André gaan onze totaalrenovaties verder dan alleen de uitvoering; ze worden ondersteund door gedetailleerde 3D-ontwerpen en moodboards. Deze visuele hulpmiddelen worden ingezet om jou een realistisch beeld te geven van het uiteindelijke resultaat, nog voordat de renovatiewerkzaamheden beginnen. Onze deskundige ontwerpteams nemen jouw ideeën, wensen en voorkeuren mee in het creatieve proces, waarbij ze gebruik maken van geavanceerde 3D-technologieën om een virtuele representatie te creëren. Hierdoor kun je elke ruimte tot in detail bekijken en visualiseren hoe de renovatie zich ontvouwt, wat een essentieel aspect is voor het maken van weloverwogen keuzes en het bevestigen van jouw persoonlijke stempel op het ontwerp. Of het nu gaat om het positioneren van een nieuwe haard, het bepalen van kleurenpaletten of het kiezen van meubilair, deze 3D-ontwerpen en moodboards dienen als krachtige instrumenten om samen met jou tot het perfecte totaalconcept te komen.

Snelle en vakkundige plaatsing

Bij Schouwen André zien we jouw comfort als onze hoogste prioriteit. Daarom garanderen we niet alleen een snelle en vakkundige plaatsing, maar ook een zorgvuldige aanpak die resulteert in een voltooide renovatie die niet alleen aan, maar overtreft, jouw verwachtingen. Ervaar het vakmanschap en de toewijding van Schouwen André tijdens de stofvrije plaatsing van jouw totaalrenovatie, waar jouw droominterieur werkelijkheid wordt met de hoogste standaarden in de branche.

Neem vrijblijvend contact op

Laat Schouwen André jouw totaalrenovatiepartner zijn. Transformeer je woning met stijl en comfort. Neem vrijblijvend contact op voor advies op maat en ontdek de mogelijkheden die wij bieden om jouw renovatiedromen waar te maken. Jouw stijlvolle en comfortabele woning wacht op jou!

Ontdek jouw perfecte haard: stijlvol en budgetvriendelijk bij Schouwen André

Ontdek jouw perfecte haard: stijlvol en budgetvriendelijk bij Schouwen André

Bij Schouwen André in Balen begrijpen we dat de keuze voor een haard een persoonlijke beslissing is, gebaseerd op jouw unieke stijl en budget. Ons assortiment is doordrenkt met diversiteit en omvat een uitgebreide selectie van elektrische haarden, houthaarden en gashaarden. Deze diversiteit stelt je in staat om op zoek te gaan naar de perfecte match die naadloos aansluit bij de architectuur en inrichting van jouw woning.

Elektrische haarden: sfeervol en efficiënt

Ervaar de charme van elektrische haarden bij Schouwen André. Deze haarden bieden niet alleen een warme en gezellige sfeer, maar ook efficiënte verwarming. Ontdek ons uitgebreide assortiment elektrische haarden, dat een scala aan stijlen en prijsklassen omvat. Of je nu op zoek bent naar een strakke, eigentijdse haard of juist een meer klassiek ontwerp prefereert, bij Schouwen André hebben we de perfecte elektrische haard voor jou.

In de wereld van elektrische haarden is er voor elk wat wils. Of je nu op zoek bent naar een haard met realistische vlammen, instelbare warmteniveaus of een ingebouwd lichtspektakel, Schouwen André heeft het allemaal. Ontdek de mogelijkheden van geavanceerde technologieën die samenkomen met tijdloos design. Je kunt erop vertrouwen dat wij je voorzien van hoogwaardige elektrische haarden die niet alleen je huis verwarmen, maar ook een statement maken in jouw leefruimte.

Houthaarden: creëer een knusse atmosfeer

Laat je betoveren door de buitengewone aantrekkingskracht van houthaarden en geef je huis de warmte die het verdient. Het kenmerkende knisperende haardvuur van houthaarden brengt niet alleen extra warmte, maar creëert ook een onmiskenbaar gezellige ambiance in elke ruimte. Bij Schouwen André streven we ernaar om aan al jouw wensen te voldoen, en daarom bieden we een uitgebreide selectie houthaarden in diverse stijlen en prijsklassen.

Laat je inspireren door de warmte en het karakter van onze houthaarden. Breng een bezoek aan onze showroom om de verschillende stijlen te ervaren en om persoonlijk advies te ontvangen. Schouwen André is er trots op om hoogwaardige houthaarden aan te bieden die niet alleen zorgen voor een efficiënte verwarming, maar ook een blijvende indruk achterlaten in jouw huiselijke omgeving.

Gashaarden: gebruiksvriendelijk en stijlvol

Maak de bewuste keuze voor de gebruiksvriendelijke en stijlvolle gashaarden van Schouwen André, waar we streven naar het bieden van de hoogste kwaliteit en esthetiek voor jouw huis. Gashaarden, met hun aantrekkelijke combinatie van weinig onderhoud en oogstrelend design, hebben zich bewezen als een uiterst populaire keuze onder huiseigenaren die streven naar comfort en verfijning.

Breng een bezoek aan onze showroom en ontdek de wereld van stijlvolle en gebruiksvriendelijke gashaarden. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te begeleiden bij het verkennen van de vele mogelijkheden. Of je nu behoefte hebt aan technisch advies of wilt begrijpen welke gashaard het beste past bij jouw woonruimte, wij zijn hier om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze.

Advies op maat voor Balen en omstreken

Bij Schouwen André streven we naar een persoonlijke aanpak. Wij begrijpen dat jouw keuze voor een haard nauw verbonden is met jouw levensstijl en financiële mogelijkheden. Onze experts nodigen je graag uit in onze showroom, waar we samen jouw wensen bespreken en advies op maat geven.

Wil je meer weten over welke haard het beste bij jouw stijl en budget past? Schouwen André staat voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op, en ontdek de mogelijkheden om jouw huis te voorzien van de perfecte haard. We kijken ernaar uit om jouw dromen werkelijkheid te maken.

Ontdek een uitgebreide keuze haarden bij Schouwen André

Ontdek een uitgebreide keuze haarden bij Schouwen André

Bij Schouwen André begrijpen we dat de zoektocht naar de perfecte haard een persoonlijke reis is. Daarom presenteren we met trots een rijkgeschakeerd assortiment haarden. Dit aanbod is zorgvuldig samengesteld, doorspekt met hoogwaardige merken die de diversiteit vertegenwoordigen om naadloos aan al jouw behoeften en verlangens te voldoen.

Diversiteit van Topmerken

Barbas & Bellfires: stijlvolle warmte

Stap binnen in de wereld van Barbas en Bellfires haarden, waar stijl en warmte samenkomen. Bij Barbas & Bellfires wachten tijdloze ontwerpen op ontdekking, elk doordrenkt met de belofte om jouw interieur te verrijken en een blijvende indruk achter te laten. Laat je inspireren door de kunst van vurig vakmanschap en de zorgvuldig vormgegeven haarden die niet alleen warmte brengen maar ook een esthetische verfijning toevoegen aan de ambiance van jouw thuis.

Bodart & Gonny: elegante verfijning

Laat je betoveren door de elegantie van Bodart & Gonny haarden. Hier word je meegevoerd naar een betoverende wereld waar verfijnde details en vakmanschap samensmelten tot een unieke toevoeging aan jouw huis. Laat je verrassen door de minutieuze aandacht voor detail, de gracieuze vormen en de tijdloze esthetiek die deze haarden kenmerken. Elk stuk vertelt zijn eigen verhaal van elegantie en stijl, en belooft jou niet alleen warmte maar ook een kunstzinnige verrijking van de ruimte waarin het zich bevindt.

Kalfire: innovatieve haardtechnologie

Dompel jezelf onder in de grensverleggende wereld van Kalfire haarden, waar innovatie tot leven komt en geavanceerde technologie harmonieus samenkomt met tijdloos design. Hier wordt vuur niet zomaar gecreëerd; het wordt kunst. Laat je betoveren door een ongeëvenaarde vuurbeleving, waar elk vlammenspel doordrenkt is met de perfecte balans tussen moderne technologische vooruitgang en een esthetisch verfijnde visie. Elk Kalfire haardontwerp is een meesterwerk op zich, een samenspel van geavanceerde techniek en tijdloze schoonheid dat belooft om niet alleen warmte te brengen, maar ook een visueel spektakel te creëren dat het hart van jouw huis zal verlichten.

M-Design: maatwerk en klasse

Duik in de wereld van M-Design, waar maatwerk en klasse hand in hand gaan om haarden te creëren die naadloos aansluiten bij jouw individuele wensen en de unieke stijl van jouw woning. Hier wordt elke haard met ongekende aandacht voor detail vervaardigd, met als doel een harmonieuze eenheid te creëren tussen functionaliteit en verfijnde esthetiek. Ontdek een scala aan mogelijkheden waarbij jouw persoonlijke smaak en de karakteristieken van jouw huis samenkomen in een perfecte synergie. Bij M-Design gaat het verder dan alleen het toevoegen van warmte aan jouw leefruimte; het gaat om het introduceren van een tijdloos element dat de klasse van jouw woning versterkt en een blijvende indruk achterlaat.

Cosyflame: sfeervolle warmte

Laat je verwarmen en omhullen door de gezellige sfeer die Cosyflame haarden met zich meebrengen. Deze haarden doen meer dan alleen warmte toevoegen; ze scheppen een ambiance die jouw leefruimte transformeert in een oase van comfort en gezelligheid. Ontdek de veelzijdigheid van het Cosyflame merk, waar elk ontwerp doordrenkt is met de belofte van warmte en een unieke atmosfeer. Of je nu verlangt naar een eigentijdse uitstraling of eerder neigt naar een meer klassiek ontwerp, Cosyflame biedt een scala aan mogelijkheden die voldoen aan jouw persoonlijke smaak en de specifieke sfeer die je in jouw huis wilt creëren.

Dovre: Scandinavische duurzaamheid

Opteer voor duurzaamheid met een Scandinavisch tintje door te kiezen voor Dovre haarden. Deze haarden belichamen niet alleen Scandinavische duurzaamheid, maar brengen ook een fusie van kracht en stijl die een blijvende indruk achterlaten. Elk Dovre haardontwerp is doordrongen van de essentie van robuuste duurzaamheid, waarbij de natuurlijke krachten worden omarmd om warmte te bieden die niet alleen functioneel is, maar ook een esthetische allure toevoegt aan jouw leefruimte.

Jidé: traditioneel vakmanschap

Laat je onderdompelen in de tijdloze elegantie van Jidé haarden, die op unieke wijze traditioneel vakmanschap belichamen. Elk Jidé haardontwerp is doordrenkt met de essentie van eeuwenoud vakmanschap, wat resulteert in een tijdloos karakter dat jouw leefruimte verrijkt met warmte en stijl. Hier gaat de keuze voor een haard verder dan alleen het toevoegen van een warmtebron; het is een eerbetoon aan de ambachtelijke tradities die door de generaties heen zijn doorgegeven. Ontdek de unieke uitstraling van Jidé, waar het samenspel van traditioneel vakmanschap en een tijdloos ontwerp een onmiskenbare charme toevoegt aan jouw huiselijke omgeving.

Bio-O!: milieuvriendelijk genieten

Omarm milieuvriendelijke verwarmingsoplossingen met de haarden van Bio-O!. Deze haarden bieden niet alleen warmte, maar gaan ook een stap verder door een duurzame keuze te bieden die in harmonie is met de natuur. Bio-O! streeft naar een evenwicht tussen comfort en milieubewustzijn, waarbij je kunt genieten van de warmte met volledig respect voor onze prachtige planeet. Ontdek de ecologische innovaties van Bio-O!, waar elke vlam niet alleen een bron van warmte is, maar ook een symbool van toewijding aan duurzaamheid.

Faber: moderne elegantie

Laat je betoveren door de symbiose van modern design en tijdloze elegantie in de haarden van Faber. Deze haarden vormen een perfecte samensmelting van eigentijdse esthetiek en verfijnde allure, waarbij de strakke lijnen van modern design worden verrijkt met een vleugje tijdloze elegantie. Faber haarden overstijgen puur functioneel verwarmen; ze presenteren een kunstwerk dat jouw leefruimte transformeert. Ontdek de ongekende veelzijdigheid van het Faber merk, waar elk haardontwerp een unieke expressie is van stijl, klasse en innovatie.

Hoxter: Europese stijl

Breng de verfijnde flair van Europese stijl in jouw huis met de haarden van Hoxter. Deze haarden vormen de belichaming van tijdloze elegantie, waarbij de Europese ontwerptraditie wordt gecombineerd met eigentijdse verfijning. Ontdek de onnavolgbare charme van Hoxter haarden, die perfect passen bij een eigentijdse levensstijl en een stijlvolle toevoeging vormen aan jouw interieur.

Advies op maat, neem vrijblijvend contact op

Schouwen André staat klaar om jou te begeleiden bij het vinden van de ideale haard van diverse merken die past bij jouw stijl en behoeften. Laat ons jou adviseren over de diverse mogelijkheden van onze haarden. Contacteer ons vrijblijvend of kom langs in onze showroom te Postelweg 20, 2490 Balen, want jouw huis verdient het beste op het gebied van warmte en sfeer.

Ontdek de perfecte gashaard voor uw woning bij Schouwen André in Balen

Ontdek de perfecte gashaard voor uw woning bij Schouwen André in Balen

Bent u op zoek naar een mooie én functionele gashaard voor uw woning? Dan bent u bij Schouwen André in Balen aan het juiste adres. Als vlammenvormgever met jarenlange ervaring en diepgaande kennis van het vak, adviseren wij u persoonlijk bij het vinden van de beste gashaard voor uw woning. Lees verder om meer te weten te komen over onze gashaarden in Limburg.

Een uitgebreide collectie gashaarden voor ieders wensen

Van inbouw gashaarden tot open gashaarden en van vrijstaande gaskachels tot sfeervolle gashaarden: in onze ruime gashaard showroom vindt u zeker wat u zoekt. Kom vrijblijvend langs in onze winkel in Balen en laat u inspireren door onze diverse modellen, stijlen, formaten en troeven. Wij helpen u graag persoonlijk bij uw zoektocht naar de perfecte gashaard die naadloos aansluit bij uw woning en wensen.

Duurzame investeringen in uw woning

Bij Schouwen André werken we exclusief met gashaarden van een merk dat zich reeds als duurzaam, kwalitatief en hoogwaardig heeft bewezen. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u een duurzame investering doet in uw woning en leefcomfort, waar u een leven lang plezier aan beleeft.

Waarom kiezen voor een gashaard?

Gashaarden zijn populair omwille van diverse redenen. Zo is een gashaard zeer onderhoudsvriendelijk in vergelijking met een houthaard, aangezien u geen last heeft van assen die u moet opkuisen of van glas dat snel vuil wordt. Bovendien creëert een mooie gashaard niet alleen een opgewaardeerd leefcomfort, maar ook een echte meerwaarde voor uw woning.

Onze tevreden klanten in heel België

We hebben al tal van tevreden klanten geholpen met onze gashaarden in Limburg, Antwerpen en omstreken. Bij Schouwen André letten we erop dat de prijs van onze gashaarden in verschillende prijsklassen ligt, zodat we kwalitatieve gashaarden met een mooi uiterlijk toegankelijk kunnen maken voor iedereen. Bij het opmaken van een offerte op maat houden we rekening met uw unieke wensen, behoeften en budget.

Contacteer ons voor professioneel advies op maat

Bent u op zoek naar een inbouw gashaard of een andere gashaard? Neem vrijblijvend contact met ons op voor professioneel en oprecht advies van onze experts. U kunt ons bereiken door het contactformulier op onze website in te vullen of door te bellen naar het telefoonnummer 014/81 02 21. We helpen u graag verder in uw zoektocht naar de ideale gashaard in Balen en omstreken!

Ontdek de troeven van elektrische haarden bij Schouwen André

Ontdek de troeven van elektrische haarden bij Schouwen André

Als de populariteit van elektrische haarden blijft toenemen, is het geen verrassing dat meer mensen op zoek zijn naar kwalitatieve producten. Bij Schouwen André zijn we al jaren gespecialiseerd in hoogwaardige elektrische haarden van topkwaliteit. We vertellen u graag meer over de voordelen van onze producten en wat we voor u kunnen betekenen.

Ontvang persoonlijk advies bij het kopen van een elektrische haard

Bij Schouwen André in Balen begrijpen we dat het kopen van een elektrische haard een duurzame investering is voor uw huis. Onze jarenlange ervaring in haarden, schouwen en kachels van topkwaliteit stelt ons in staat om u uitgebreid te informeren over de diverse voordelen van onze producten. Maak een vrijblijvende afspraak in onze elektrische haarden showroom, waar we u persoonlijk kunnen adviseren. In dit artikel geven we u alvast een woordje uitleg over waarom elektrische haarden zo speciaal zijn.

Elektrische haarden in alle vormen en maten

Bij Schouwen André bieden we tal van mogelijkheden op het gebied van elektrische haarden, zoals elektrische doorkijkhaarden, elektrische open haarden met warmteafgifte of sfeervolle elektrische inbouwhaarden. Heeft u moeite om de juiste keuze te maken? Geen zorgen! Wij geven u professioneel advies en denken met u mee over uw plannen voor uw woning of bedrijf. We hebben al vele tevreden klanten geholpen in Antwerpen en Limburg. U kunt bij ons een elektrische haard kopen met het volste vertrouwen.

Betaalbare elektrische haarden van topkwaliteit

De prijs van een elektrische haard is afhankelijk van het model en de specificaties die u kiest. Bij Schouwen André willen we voor iedereen betaalbare elektrische haarden aanbieden in diverse prijsklassen. Zo krijgt u de kans om te genieten van de warmte en authenticiteit van een elektrische haard in huis. Wij houden ook rekening met uw budget, zodat u er zeker van kunt zijn dat u bij ons een elektrische haard koopt tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Waarom kiezen voor een elektrische haard voor uw woning of bedrijf?

Onze elektrische vuurhaarden zijn veelzijdig en brengen charme en warmte in huis zonder een hoge warmteafgifte. Wij werken uitsluitend met A-merken van topkwaliteit, zoals de duurzame materialen en prachtige elektrische vuurhaarden van Faber. Bezoek onze winkel in Balen om ze zelf te ontdekken!

Maak kennis met onze diverse elektrische haarden

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner voor elektrische haarden in Limburg? Bij Schouwen André zijn we gespecialiseerd in elektrische haarden, gashaarden en haarden op bio-ethanol. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of een afspraak. Tot dan!

Sierschouwen in alle stijlen: ontdek ons veelzijdig aanbod bij Schouwen André

Sierschouwen in alle stijlen: ontdek ons veelzijdig aanbod bij Schouwen André

Bij Schouwen André specialiseren we ons in sierschouwen in diverse stijlen en modellen. Of u nu op zoek bent naar een landelijke schouwmantel of een moderne sierhaard, wij hebben het allemaal in ons assortiment. In deze blog leest u meer over wat wij voor u kunnen betekenen en hoe wij uw persoonlijke wensen omzetten in een uniek eindresultaat.

Voor elk interieur een passende sierschouw

Wij begrijpen als geen ander dat uw interieur een weerspiegeling is van uw persoonlijkheid. Daarom denken wij graag met u mee om de perfecte sierschouw te creëren die past bij uw stijl. Of u nu houdt van een landelijke sfeer met authentieke details of juist gaat voor een moderne look met strakke lijnen, wij hebben de expertise in huis om dit voor u te realiseren. Tijdens een persoonlijke afspraak bij u thuis bespreken we uw wensen en bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn. Zo creëren we een sierschouw op maat die helemaal bij u past.

Hoe wij uw sierschouw stap voor stap realiseren

Onze werkwijze begint altijd bij u thuis. Tijdens een vrijblijvende afspraak bekijken we uw huidige leefruimte en luisteren we naar uw persoonlijke wensen. Vervolgens overlopen we samen welke sierschouwen het beste aansluiten op uw inrichting. Wij maken daarbij gebruik van schetsen en/of foto’s, zodat u een goed beeld krijgt van hoe uw nieuwe sierschouw eruit zal komen te zien. Samen komen we tot een ontwerp dat helemaal aan uw verwachtingen voldoet.

Exclusieve sierschouwen van topkwaliteit

Bij Schouwen André werken we enkel met A-merken van de beste kwaliteit. Zo bent u verzekerd van een sierschouw die jarenlang meegaat en die u veel woonplezier zal bezorgen. Wij plaatsen uw sierschouw met de grootste zorg en professionaliteit, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de installatie. Bij ons vindt u enkel exclusieve sierschouwen van de hoogste kwaliteit.

Sierschouwen voor elk budget

Bij Schouwen André vinden we het belangrijk dat onze sierschouwen voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom bieden wij sierschouwen aan in diverse prijsklassen, zodat er voor elk budget een passende optie is. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en houden daarbij rekening met uw beschikbare budget.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd in onze sierschouwen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder en maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Bij Schouwen André staat persoonlijke service en kwaliteit als een paal boven water. Contacteer ons vrijblijvend. Tot dan!

Open haarden van exclusief topmerken bij Schouwen André

Open haarden van exclusief topmerken bij Schouwen André

Bij Schouwen André verdelen we enkel en alleen merken van de allerbeste kwaliteit. Tot deze merken behoren onder andere Bodart & Gonay, Cosyflame, Barbas & Bellfires, M-Design, Faber en Dovre. Deze zetten we met trots voor u op een rijtje, zodat u alvast een overzicht heeft van wat we voor u kunnen betekenen. Bij Schouwen André vindt u dus zeker en vast wat u zoekt!

Inbouwhaarden van Bodart & Gonay

Bij Schouwen André zijn we eerst en vooral officieel verdeler van de haarden en verwarmingstoestellen op hout van het Belgische merk Bodart & Gonay. Zij zijn voornamelijk bekend omwille van hun kwalitatieve inbouwhaarden, die zowel een knap design als uitstekende technologische constructie hebben, en spelen volop in op het authentieke aspect van knisperend hout in het haardvuur. Bovendien hebben ze tal van verschillende modellen ter beschikking, in ook nog eens diverse stijlen en formaten. Lijkt een houthaard, inbouwhaard of kachel van het merk Bodart & Gonay je dus wat? Dan kun je deze altijd bij Schouwen André in Balen bestellen. Wij vertellen je in onze showroom graag meer over het concept van Bodart & Gonay en lichten je in over de veelzijdige modellen, zoals de Bodart & Gonay Infire, de Bodart & Gonay Phenix Neo, Bodart & Gonay Konturo, en meer.

Cosyflame haard bestellen?

Ook van Cosyflame, een andere Belgische fabrikant, kun je bij Schouwen André een haard kopen. Het merk, dat zich specialiseert in kaderloze gesloten gashaarden, heeft al heel wat primeurs op zijn naam staan en is een echte revelatie in België. Met een Cosyflame sfeerhaard, gesloten gashaard, inbouwhaard of andere haard ben je met andere woorden zeker dat je de beste kwaliteit in huis haalt, met innovatieve aspecten en een hypermoderne samenstelling. Wil je graag een Cosyflame haard bestellen, dan kun je daarvoor altijd terecht in onze ruime showroom.

Een Bellfires haard staat altijd mooi in uw woning

De Belgische zustermerken Barbas en Bellfires zijn de ideale keuze wanneer u op zoek bent naar een houthaard, inbouwhaard of gaskachel die lang meegaat en er magisch uitziet: dat kunnen we als Barbas houtkachel dealer volmondig bevestigen. Of u nu een Barbas houtkachel inbouw (met ventilator) of een Barbas vrijstaande haard in gedachten heeft, een Barbas kopen is nooit een slecht idee. Bekende lijnen van het populaire merk Barbass Bellfires zijn bijvoorbeeld 

-        de Barbas Evolux

-        de Barbas Box Panorama

-        de Barbas Unilux

-        de Barbas Universal

Ook graag een Barbas bestellen voor in uw woning? U weet intussen waar u zijn moet: in de showroom van Schouwen André, waar onze medewerkers u met plezier verderhelpen. 

M-Design kachels en haarden in ruime keuze

Bij Schouwen André bieden we eveneens een brede keuze aan in de kachels en haarden van M-Design, die betrouwbaar, veilig en bovenal gebruiksvriendelijk zijn. Bovendien zien ze er niet alleen bijzonder elegant uit, ze hebben ook een uitstekende warmteafgifte, waardoor het altijd lekker gezellig en knus is in huis. Of je nu een  M-Design inbouwhaard of liftdeurhaard op hout, een M-Design kachel, (gesloten) gashaard of vrijstaande houthaard wil kopen: Een haard van M-Design is altijd de moeite waard! We lijsten enkele van de meest bekende types van M-Design graag voor je op:

-        M-Design Interra

-        M-Design Luna

-        M-Design Luna Diamond

-        M-Design True Vision

-        M-Design Green Plus

-        M-Design Argento

-        M-Design Venus

De haarden van M-Design graag zelf ontdekken in onze showroom? Aarzel niet om een afspraak te maken, we geven je graag vrijblijvend advies op maat welke kachel of haard van M-Design we jou aanraden te bestellen!

Kachels en haarden van Faber: On fire since 1844      

Naast de bovenstaande merken kunt u zich bij Schouwen André ook een Faber haard bestellen, waarmee u volop kiest voor een product van passie en vakmanschap. Of u nu een Faber inbouwhaard of vrijstaande haard in het achterhoofd heeft en een Faber elektrische haard, gashaard of kachel wil kopen, met dit merk kunt u de bal niet misslaan. Enkele bekende Faber haarden uit onze showroom zijn bijvoorbeeld:

-        De Faber MatriX

-        De Faber e-MatriX

Een statement maken met je haard en een Faber haard kopen voor je woning? Daar begeleiden de experts van Schouwen André je graag uitgebreid in!

Dovre

Ten slotte zijn we bij Schouwen André ook dealer van openhaarden en houtkachels van het merk Dovre. Van uniek en modern tot tijdloos en klassiek, in het aanbod van Dovre is er voor ieder wat wils. In onze showroom vindt u dus ongetwijfeld de geschikte Dovre-haard voor uw woning: u kunt er een gewone Dovre haard kopen, een Dovre gesloten gashaard, een Dovre sfeerhaard, een Dovre inbouwhaard, … De mogelijkheden om een Dovre haard te bestellen zijn met andere woorden eindeloos. U zult er geen spijt van hebben, dat garanderen we!

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak

Heeft u interesse in één van onze hoogwaardige, Belgische merken voor uw nieuwe open haard of kachel? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend samenzitten. We overlopen graag met u de verschillende mogelijkheden voor uw project en geven oprecht advies van A tot Z. Alvast tot snel in Balen, u bent altijd welkom!

Een elektrische open haard inbouw van kenner Schouwen André

Een elektrische open haard inbouw van kenner Schouwen André

Staat een elektrische inbouwhaard al een tijdje op uw verlanglijstje voor uw woning en bent u op zoek naar een ervaren specialist, die volop met u meedenkt en u van A tot Z adviseert over de juiste keuze? Aarzel dan niet om een kijkje te nemen bij Schouwen André, de expert in inbouwhaarden op maat. Lees hier meer over onze warme diensten.

Een elektrische sfeerhaard inbouw? Wij plaatsen hem met plezier

Lijkt een elektrische openhaard inbouw u wel wat voor uw interieur? Dan kunnen we die investering bij Schouwen André alleen maar aanmoedigen. Met onze jarenlange ervaring in de sector kennen wij namelijk als geen ander de charme van een inbouw elektrische haard, en weten we perfect hoe we deze met al zijn warmte en gezelligheid in uw woning integreren. Bij Schouwen André kunt u altijd terecht voor een openhaard, inbouw of niet, van topkwaliteit aan een eerlijke prijs. Denkt u er dus over na om een inbouwhaard te plaatsen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Lees zeker verder om te weten te komen hoe wij u met ons vakkundig team maximaal ontzorgen!

De omkasting voor uw inbouwhaard plaatsen wij eigenhandig

Installeren wij een elektrische open haard inbouw in uw woonst, dan beginnen we dat proces eerst en vooral met een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. We nodigen u uit voor een inspirerend bezoekje aan onze ruime showroom, waar u onze diverse mogelijkheden voor een elektrische openhaard inbouw kunt ontdekken en u zich een beeld kunt vormen over de kwaliteit van onze producten. Onze medewerkers luisteren er oprecht naar uw wensen en behoeften en denken persoonlijk mee met uw plannen, om u zo goed mogelijk te adviseren bij de aankoop van uw elektrische inbouwhaard. 

Hoe we uw elektrische inbouwhaard plaatsen met een betrokken service

Om uw gekozen inbouwhaard zo goed mogelijk te plaatsen, komen we in een volgende stap bij u persoonlijk langs. We meten alles zorgvuldig op en brengen ook de technische aspecten van uw toekomstige elektrische haard inbouw in kaart. Vervolgens maken we zowel een schets als een 3D-tekening op maat op, zodat u zich het totaalplaatje goed kunt voorstellen. Nadat u uw goedkeuring gegeven heeft gaan we ten slotte aan de slag met een snelle en vakkundige installatie, zodat u meteen kunt genieten van uw elektrische ingebouwde haard! Ook na de plaatsing garanderen wij bovendien een uitstekende en betrokken klantenservice.

Een inbouwhaard die elektrisch aangestuurd is heeft tal van voordelen

Met een inbouwhaard die elektrisch aangestuurd wordt geniet u van de voordelen van een mooie open haard, zonder dat u de nadelen ervan ervaart. In dat opzicht is het niet verwonderlijk dat een elektrische haard inbouw, met of zonder verwarming, tegenwoordig erg populair is! U ondervindt immers niet de schadelijke stoffen en rook die u tegenkomt met bijvoorbeeld een houthaard. Dat u bij ons bovendien ook nog eens een mooie omkasting voor uw inbouwhaard kunt verkrijgen, die uw interieur onmiddellijk naar een hoger niveau telt, is extra handig!

Neem gerust contact op voor een omkasting voor uw inbouwhaard 

Heeft u interesse in de investering in een elektrische open haard inbouw voor uw woning en zou u graag een keertje ontdekken wat de mogelijkheden precies zijn? Wij geven u graag persoonlijk advies op maat van uw woning, wensen en uw beschikbare budget en denken creatief mee met uw plannen en ambities. Zo garanderen we dat u bij Schouwen André de elektrische sfeerhaard inbouw van uw dromen ontvangt. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak of voor meer info, dan helpen we u met veel enthousiasme verder!

Haarden van de beste kwaliteit bij specialist Schouwen André

Haarden van de beste kwaliteit bij specialist Schouwen André

Een sfeerhaard in uw woning is een echte meerwaarde voor uw dagelijks comfort en woonplezier. Bij Schouwen André specialiseren we ons in haarden op maat van hoogwaardige kwaliteit, die we met oog voor detail en esthetiek installeren. Meer weten? Lees dan zeker verder over onze warme diensten!

Een sfeerhaard als charmante toevoeging aan uw interieur

Voor haarden op maat is er geen beter adres in de omgeving van Balen dan Schouwen André. Of u nu overweegt een houthaard te kopen, geïnteresseerd bent in elektrische haarden of eerder een haard op gas of bio-ethanol prefereert: bij ons vindt u het stuk voor stuk. Weet u niet wat voor sfeerhaard te kiezen voor uw woning? Maakt u zich geen zorgen: onze specialisten hebben jarenlange ervaring in de sector, en dus een diepgaande kennis over alle opties. Ze adviseren u persoonlijk van A tot Z bij het kiezen van de geschikte sfeerhaard, zodat u altijd de juiste keuze maakt voor uw interieur. Want een klantvriendelijke service staat bij ons voorop!

Elektrische haardvuren: de voordelen op een rijtje

Sfeerhaarden die elektrisch aangestuurd worden brengen heel wat troeven met zich mee, wat meteen ook hun immense populariteit verklaart. Deze haardvuren worden immers niet zozeer ingezet omwille van hun warmteafgifte, die minimaal is, maar wel om hun prachtige uiterlijk en warme uitstraling. U geniet van optimale gezelligheid, zonder dat u de nadelen van een houthaard of een haard op gas erbij krijgt. Als dat niet aantrekkelijk klinkt!

De elektrische sfeerhaarden van Schouwen André zijn beschikbaar in een brede waaier aan soorten, maten en prijsklassen. Dit vinden we als specialisten bijzonder belangrijk, omdat we werkelijk iedereen willen verblijden met de ongeëvenaarde huiselijkheid van een sfeerhaard.

Houthaard kopen? Wij geven u graag advies

Spreekt het u aan om een houthaard te kopen in plaats van een elektrische open haard? Dan is uiteraard ook dat mogelijk bij Schouwen André te Balen. Want hoewel elektrische sfeerhaarden erg gewild zijn, is er ook veel te zeggen voor de charme van het daadwerkelijke knisperen van het hout in het haardvuur. En net zoals onze elektrische haarden, zijn ook onze houthaarden beschikbaar in tal van stijlen en diverse prijsklassen. Zo geniet u een ruime keuze en vindt u altijd wel een exemplaar dat perfect bij uw wensen, woning en budget past.

Een haard op maat in inbouwkasten? Het is maar een woord! 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een elektrische sfeerhaard of houthaard voor uw woning, maar vreest u dat uw interieur geen mooi geheel meer zal zijn na de toevoeging van een haard? Dan hebben wij goed nieuws, want bij Schouwen André zijn wij ook gespecialiseerd in de vormgeving van interieurs! Wanneer uw inrichting aan een opfrissing toe is kunt u namelijk beroep doen op onze totaalservice: we werken uw elektrische sfeerhaard of houthaard in in ingebouwde kasten, schilderen uw woonkamer, geven kleuradvies en lichtadvies, … De mogelijkheden stapelen zich op!

Neem gerust contact op voor de aankoop van uw haard op maat

Een houthaard of een elektrische sfeerhaard kopen is een lastige keuze, die u niet maakt zonder het een en ander te overwegen. Wilt u graag vertrouwen op het oprechte advies van een gedegen expert, dan kunt u altijd aankloppen bij Schouwen André. Wij streven er telkens met ons gehele team naar om de beste kwaliteit af te leveren, voor iedere opdracht en voor iedere klant. Aarzel dus niet om contact op te nemen voor een vrijblijvende afspraak, dan informeren we u met plezier over de mogelijkheden van onze elektrische sfeerhaarden, houthaarden en andere haarden op maat. Alvast tot dan!

Bio-ethanol haarden van de beste kwaliteit – Schouwen André

Bio-ethanol haarden van de beste kwaliteit - Schouwen André

Bio-ethanol haarden zijn dé ideale oplossing wanneer u niet in de mogelijkheid bent om in uw woning een gashaard te plaatsen, maar toch graag de gezelligheid ervan geniet. Hoe dat precies werkt? Bij Schouwen André, dé specialist in haarden en kachels, leggen we het u graag uit. Lees hier meer over onze bio-ethanol haarden van topkwaliteit en onze warme diensten.

Bio-ethanol haarden: geniet in uw appartement tòch van een open haard

Een bio ethanol haard is de perfecte investering voor zij die dromen van een gezellige haard, maar helaas geen schouw naar buiten kunnen maken in hun woning omwille van de structuur. Denk bijvoorbeeld aan een appartement waar u niet zomaar de nodige constructiewerken in kunt uitvoeren. In zo’n geval is een bio ethanol kachel uw beste vriend.

Een dergelijke haard brandt namelijk op bio-ethanol, een brandstof op basis van plantaardige grondstoffen (maïs, tarwe, bieten, rogge, …) die geen rookkanaal naar buiten nodig heeft, maar net waterdamp uitstoot met wat onschadelijke koolstofdioxide. Met een ethanol haard maakt u dus gebruik van veilige, schone en biologische brandstoffen. Goed voor u, goed voor uw portefeuille (gezien de brandstof niet bijzonder veel kost) én goed voor het milieu. Als dat geen win-winsituatie is!

Een bio-ethanol haard: vrijstaand of inbouw?

Een sfeerhaard op bio-ethanol is met andere woorden een duurzame investering in uw woning of appartement, waaraan u nog jarenlang plezier zult beleven. U voegt immers niet alleen warmte, authenticiteit en gezelligheid toe aan uw huis, maar creëert ook een meerwaarde voor uw woning. Bovendien zijn er binnen ons gamma bio-ethanol haarden nog heel wat opties: Zo kunt u voor een bio-ethanol haard vrijstaand kiezen, maar behoort een bio ethanol haard inbouw ook tot de mogelijkheden. Voor iedereen wat wils bij Schouwen André!

Hoe zit het met een bio ethanol haard qua prijs?

Hoeveel u voor een bio ethanol haard betaalt, is uiteraard telkens sterk afhankelijk van de grootte, het model en de specificaties die u uitkiest. Toch geven we graag mee dat we bij Schouwen André altijd het beste van het beste willen voor onze klanten. Dit betekent dat we de uiterste rekening houden met uw unieke wensen en voorkeuren, maar ook met het budget dat u persoonlijk te besteden heeft. Daarom is het voor ons van prioritair belang dat onze bio-ethanol haarden beschikbaar zijn in verschillende stijlen en formaten, maar ook in verschillende prijsklassen. Zo maken we binnenshuis genieten van een sfeerhaard op bio ethanol voor werkelijk iedereen mogelijk, in wat voor huis u ook mag wonen!

Neem gerust contact op voor meer info over uw haard op bio-ethanol!

Lijkt een ethanol haard u een interessante optie voor uw woning (of misschien zelfs uw bedrijf), maar bent u niet helemaal zeker of de aankoop wel iets voor u is? Maakt u zich geen zorgen: bij Schouwen André hebben we jarenlange ervaring in de sector en een diepgaande kennis van al onze producten. Bijgevolg weten we in geen tijd welke soort haard tot in de kleinste details bij u past, of het nu om een bio-ethanol haard gaat of een andere haard of kachel. Daarom geven we u, wanneer u een vrijblijvend bezoekje brengt aan onze showroom te Balen, altijd oprecht en professioneel advies waarbij we volop met u meedenken.

Wilt u dus een bio ethanol haard kopen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijke afspraak met onze experts of voor meer info over de diverse mogelijkheden. Wij staan klaar om u met veel plezier verder te helpen en u te ondersteunen in uw zoektocht naar de perfecte haard of kachel!